LittleMakuzu_logo
 
 
Little Makuzu ontwikkelt apps voor jonge kinderen. Onze apps zijn leerzaam en natuurlijk leuk om te spelen! Ze bevatten nooit reclame of in-app aankopen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en krijgen ouders geen onverwachte rekeningen gepresenteerd.

Little Makuzu is een samenwerkingsverband tussen Sigfrid van Driel (Senzie) en Michiel Koorn.

 

AutoMemo

Open de garagedeuren om twee dezelfde auto’s te vinden. Waar zitten ze ook alweer? AutoMemo is geschikt voor alle leeftijden en ondersteunt tot vier deelnemers, dus je kunt spelen met het hele gezin. Deze variant op het bekende kaartspel traint de concentratie en het geheugen. Is het te makkelijk geworden? Dan kun je het aantal deuren verhogen.

Little Makuzu

Appstore

AutoPuzzel

KoeDoetBoe

KoeDoetBoe

KoeDoetBoe in een interactief kinderboek voor iPhone en iPad, dat je altijd bij je hebt – onderweg in de auto, op vakantie of gewoon thuis op de bank. Kinderen maken in KoeDoetBoe al spelenderwijs kennis met twintig verschillende dieren en de geluiden die zij maken.

Kinderen kunnen op twee manieren met KoeDoetBoe spelen. In één van de standen leren ze de verschillende dieren en hun geluiden kennen. In de andere stand worden kinderen aangemoedigd om de dieren te herkennen!

Little Makuzu

Appstore

AutoPuzzel

AutoPuzzel bevat wel twintig verschillende voertuigen, van brandweerauto tot bulldozer. Puzzel de auto’s in elkaar en ontdek wat ze doen!

Met deze app leren jonge kinderen om verschillende motorvoertuigen te benoemen. Het puzzelelement oefent de fijne motoriek, oog-handcoördinatie en het ruimtelijk inzicht.

Geschikt voor iPhone & iPad.

Little Makuzu

Appstore

Automobiel